Voorverkoop mosselavond vanaf 2 oktober

Voorverkoop mosselavond start op 2 oktober

Natuurlijk is er tijdens de tiende editie van het Vogelverschrikkerfestival ook weer een mosselavond. Dit jaar zelfs met een wat gewijzigd recept, want het wordt een avondvullend ‘all-the-mosselen-you-can-eat’ festijn. Met entertainment. En frietjes natuurlijk. En salade. En meer. Enfin, een waar mosselfeest. 

Continue reading →

Tien prachtige jubileum affiches

Tien prachtige jubileum affiches

Speciaal voor de tiende editie van het Vogelverschrikkerfestival zijn tien affiches ontworpen. Tien prachtige, verrassende en creatieve visies op het festival door tien beeldend kunstenaars en grafisch vormgevers. Welke heeft je voorkeur? Welke hang jij voor het raam de komende weken? 

Dana Fuchs op VVF17

Dana Fuchs op VVF17

In 2015 moest ze onverwacht afzeggen. Maar ze beloofde in 2017 terug te komen. En jawel: we mogen met trots aankondigen dat Dana Fuchs op 18 oktober op het podium staat. Deze Amerikaanse bluesdiva heeft een stem die het midden houdt tussen Janis Joplin en Etta James. Maar ze rockt als de The Rolling Stones.

Hét hoogtepunt van de Wednesday Bluesday die nog meer verrassingen zal brengen. Binnenkort meer! Blues! Blues! Blues!

#VVF17_10 #soul #blues #wednesday_bluesday

Het Vogelverschrikkerlied

Wist je dat er een heus Valkenswaards Vogelverschrikkerlied bestaat? Inderdaad. Hieronder kun je het beluisteren. De tekst is van Frans Hoppenbrouwers en Frans van Daal zette het op muziek. Da’s toch mooi? Op zondag 25 oktober kun je dit nummer – en andere liedjes – trouwens live horen in de Kerktent. Want dan zingt Frans meer liedjes van Frans. Is ook mooi.