Het Vogelverschrikkerfestival stopt

Op 21 oktober 2018 maakte het bestuur van Stichting Vogelverschrikkerfestival Valkenswaard bekend dat het Vogelverschrikkerfestival stopt. Een moeilijk, maar goed overwogen besluit uit respect en liefde voor het festival.

Het Vogelverschrikkerfestival stopt op het hoogtepunt. Maar de beslissing is niet eenvoudig. We willen ongelooflijk veel dank uitspreken aan alle mensen en organisaties die tien edities Vogelverschrikkerfestival mogelijk maakten. Ongeacht de grootte van die bijdrage; ben trots op wat je hebt neergezet want het was – en moet worden herinnerd als – het mooiste ‘andere’ feest van Valkenswaard. En dank aan vele duizenden bezoekers die we de afgelopen zeventien jaar mochten vermaken en verrassen. Want daar deden we het voor. 

Omdat een goede beslissing een goede uitleg verdient, kunt u hieronder de uitgebreide motivatie lezen. Je kunt de brief ook hier downloaden (PDF, 193 kb).

Continue reading →

Tien prachtige jubileum affiches

Tien prachtige jubileum affiches

Speciaal voor de tiende editie van het Vogelverschrikkerfestival zijn tien affiches ontworpen. Tien prachtige, verrassende en creatieve visies op het festival door tien beeldend kunstenaars en grafisch vormgevers. Welke heeft je voorkeur? Welke hang jij voor het raam de komende weken?